15.8.2012

Lallallaa, laiskottaa!

Kuten joku varmasti on huomannutkin, olen pitänyt "pientä" postausbreikkiä, koska en vain yksinkertaisesti ole viitsinyt kirjoitella vähään aikaan yhtään mitään. Yritän jatkossa pitää aina perjantaisin postauspäivän, jolloin voin kirjoittaa vaikka keskellä yötä huolestumatta liikaa univelan kerääntymisestä. 

Vuosittaisiin kesäperinteisiini langeten olin jälleen Husön ratsastuskeskuksen pihapiirissä viiden päivän kesäleirillä (lue postaus aiheesta tästä). Leirin jälkeen olemme oikeastaan vain treenanneet Graakkuksen kanssa ja pyörähtäneet Porvoossa aluekisoissa. Kisat menivät ihan ok, Grace oli verkassa tosi hyvä ja liikkui näppärästi eteenpäin, mutta radalla koimme jälleen ns. jännityslysähdyksen. Olisimme ehkä sijoittuneet kuudensiksi, ellen olisi itse kääntänyt hepparaasua jo yhtä kirjainta ennen määrättyä pistettä kohti volttikahdeksikkoa, josta sitten tulikin -4 pistettä.
  Virheratsastuksen jälkeen olin itse niin yllättynyt (yleensä vastaavaa ei tapahdu!), etten enää keskittynyt rataan kovinkaan hyvin, vaan ratsastelin ihan miten sattuu. Oli toinen tuomari antanut jopa 7,5 siirtymästä harjoitusravista keskikäyntiin, mutta muuten oli aika tasaista kutosta ja vitosta paperit täynnä.

Kävin vielä kesäloman viime metreillä ratsastamassa Zaninin kahtena päivänä ja pääsin käväisemään myös erään kaverini hevosen selässä, joka olikin sitten säkäsarjaa 175cm! Molemmat olivat mielenkiintoisia ja ihan hauskojakin ratsastettavia, mutta helpoksi en sanoisi kumpaakaan. Estehevosia, estehevosia ;)..

Latailen vielä myöhemmin videota radasta YouTubeen, mutta toistaiseksi nakkaan tähän lopuksi vain kuvia.

Jotain sekoilua jossain keskellä jotain.

Hih

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti