4.9.2012

Mitäs häh?

Otsikoinnistakin voi lukea reaktioni jokatiistaisessa valmennuksessamme, jonka alkumetreillä koutsi havaitsi turparemmin tarkastuksen yhteydessä suupielien olevan auki! En tiedä, kuinka Graakkuksen luukku on päässyt aukeamaan, sillä pieliä on eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti pesty ja rasvattu huolellisesti, eikä suusta repiminen kävisi mielessäkään! 
  Tämän(kin) voisi toki pistää Gracen herkkänahkaisuuden piikkiin, mutta uskoisin myös olleeni itse kovakätinen, sillä ei tuollaiset skraadut nyt itsekseen synny. Seuraavien päivien ohjelmassa onkin sitten hackamoreilla ratsastelua (joista sainkin esimakua tunnilla!), kunnes pikku hevosparan pohjattoman kuilun sisäänkäynti on taas ok. 

Kuten mainitsinkin, oli tänään ensimmäinen ratsastuskertani ft. hackamore-"kuolaimet". Hackamoret ovat siis ns. kuolaimettomat kuolaimet, joiden vaikutus perustuu nenäpiihin kohdistuvaan paineeseen, eli niissä ei ole suuosaa, joka vahingoittaisi suupieliä entisestään. 
Voi niitä näinkin käyttää! 
  Tunti meni jopa odotettua paremmin ja Gracekin vaikutti tyytyväiseltä saadessaan metallinpalaset suustaan hiertämästä (yllätys!), vaikka pientä hitautta pohkeelle olikin havaittavissa. 

Viikonloppuna meikäläisen olisi tarkoitus toimia jonkinmuotoisessa ratatoimihenkilökunnan jäsenenä alue-estekilpailuissa, jos hyvä tuuri käy. Tehtävästä ei vielä ole tietoa, mutta sekin selvinnee piakkoin. Gracen kanssa tehdään asioita toistaiseksi pystymisen mukaan, mutta toivon mukaan suukki paranee pian!

Laitetaan vielä lopuksi pari summamutikassa valittua kuvaa:

Vielä on kesää jäljellä!

Kesäleirillä 2012
Vikke ja meitsi Husö 2012
Kesäleirillä 2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti