7.4.2012

Mur!

Gracella ja mulla on mennyt viime aikoina ihan super hyvin, varsinkin tiistaina koetun Kikko Kalliokosken valmennuksen jälkeen :)! Sovittiin Kikon kanssa tunti jo ensi viikollekin, looking good i think!

Postauksen otsikoinnistakin voitte varmaan päätellä, että kohta kiehahtaa yli ihmisten lyhytnäköisyys. Kyseessä on siis Gracen nimen löytyminen Ht.netin ihmeellisestä maailmasta erään topicin yhteydessä, jossa listattiin kansallisen tason myytäviä estehevosia (eikä G ole enää edes myynnissä!). Ilmeisesti joku tuttuni / puolituttuni oli päättänyt ilmaista Gracen olleen nuorena hieno, mutta nykyään ilmeisesti huonontunut koska kisaamme helppoa beetä (ja tämän vuoksi hintakin olisi laskenut)? Tässä eniten raivostuttaa se, että hevonen on ihan yhtä hieno kuin ennenkin, en vain itse ole vielä valmis tuota tasoa vaativampiin luokkiin!

Toivon tosiaan, ettei Gracea arvosteltaisi tällä tavoin tuntematta sen nykyistä tilannetta sen kummemmin, mutta tuskinpa nämä koskaan loppuvat.. Noh, eihän tämä meikäläisen elämään vaikuta juuri mitenkään, joten ehkä pitäisi rauhoittua. Sehän oli vaan yhden ihmisen mielipide.

Toivotan silti keväiset terveiset Graakin ja mun suunnalta, vaikka ärsyttääkin ihan sikana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti