1.4.2012

Vermoilua

Huh, tulipas pitkä tauko näihin postauksiin.. taas.

Olimme eilen (lauantaina) Vermossa hevosklinikalla raspaamassa Gracen hampaat, joten matkustelua livahti tällekin viikonlopulle :). Hampaat olivat kuulema hyvässä kunnossa ja seuraava raspaus on sitten syksyn puolella. Gracen suupielet olivat raspaajan mukaan ruvella, joten jatkossa sitten putsailen ja rasvailen niitä huolellisesti :). Saimme myöskin lääkettä (toimivaa sellaista!) etujalkojen riveihin, joten päästään varmaan piakkoin niistäkin eroon.

Gracella oli kaksi vapaapäivää alla, joten tänään ratsastus aloitettiin kivalla pikku rodeolla tallin edustalla, mutta pienen ilakoinnin jälkeen suoritimme oikein onnistuneen ratsastuksen vanhassa maneesissa, jossa siis emme yleensä pääse liikkumaan, koska siellä häärivät yleensä ratsastuskoulun ja -opiston ponit ja hevoset.

Grace oli siis ihan super hyvä tasaisella ja otimme loppukevennykseksi pari hyppyä n. 50cm esteillä, jotka sattuivat olemaan maneesissa.

Niin ja tietenkin Vermossa oli ravit, kun sinne pyyhälsimme, joten kuvatodisteaineistoa gracen ja ravikärryjen kohtaamisesta löytyy myöskin :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti