10.6.2013

Jokelan kisat

Grace jäi verkasta lähtien pohkeen taakse, minkä seurauksena koko hevonen valahti kuolaimelle, mikä käytännössä tarkoitti sitä, että G hermostui vahvaa tuntumaa, eikä liikkunut kunnolla eteen ja viskoi päätään koko radan ajan. Ja ei - ennen kuin joku kysyy - Grace ei ole kipeä mistään, vaan tämä kiukuttelu oli seurasta ihan omasta, huonosta ratsastuksestani verryttelyssä, jonka kanssa sähläsin jonkin verran myöhästyttyäni alkuperäisestä aikataulusuunnitelmastani kokonaiset 15 minuuttia.
   Kaikki muu rataa lukuunottamatta sujui kuitenkin kisoissa erinomaisesti, jolla vitsailimmekin kisakuskina ja -hoitajana toimineen äitini kanssa myöhemmin. Toki radassa oli hyviäkin pätkiä (lue: askelia), joten kaipa niistä pitäisi olla tyytyväinen :)..

  Prosentteina näistä karnevaaleista kavioihin jäi 56,207%, mikä jäi vähän harmittamaan, mutta suorituksen tasoon nähden arvostelu oli mielestäni oikein reilu! Ja pakko osoittaa kiitosta myöskin Rake-tallien kentän ja maneesin pohjille, jotka olivat mielestäni erinomaiset (unohtamatta tietenkään buffaa ja ahkeria kakankerääjiä + muuta henkilökuntaa ;)!).
   Samaisissa kilpailuissa nähtiin myöskin toinen hevoseni Marella ylläpitäjänsä kanssa (helppo b:3), mutta valitettavasti he joutuivat keskeyttämään suorituksensa. Noh, ensi kerralla molemmilla on sitten parempi onni matkassa, toivottavasti..

Tässä kuitenkin video kisoista ja sen alla kuvia Lohjan kilpailuista (= se kauhulla muistelemani tahmatassupäivä)!


Sekunnin murto-osia ensimmäisen (toivottavasti myös viimeisen!) radalla nähdyn pukkimme jälkeen :D..

Grace: "Mä oon siis niin syytön kaikkeen!!"
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti