22.9.2013

Back in the business

Syysloma on nyt meidän osilta ainakin toistaiseksi ohi ja normaali valmentautuminen jatkuu erittäinkin runsaissa määrin. Jo ensi viikolla on kolme valmennusta ja aluevalmennuskatsastukset, joten mitään hölköttelyä tuskin on tiedossa!
   Starttasimme myös Tuomarinkylässä järjestetyissä harjoituskisoissa ekan vaativamme, joka meni syöksymällä penkin alle. Unohdin radan, avot meni ihan mönkään, hevonen ei ollut pyöreä.. Ja jokaikisestä virheestä saa syyttää vain itseään. Toisaaltahan virheillä ei ole mitään merkitystä harjoituskilpailuissa, mutta harmittaa ihan vietävästi. Prosentteja saimme tuomarilta 55,5%, mihin en (tietenkään) ole tyytyväinen, mutta eihän siihen voi todeta muuta kuin: "Ratsasta paremmin!".
 
Myös muita ikäviä uutisia riittää, sillä kesken rakennustöiden suoritetun, ylimääräisen osakeannin vuoksi vuokraamamme karsinaosake on myyty toiselle omistajalle, joka tuo hevosensa paikalle marraskuun alussa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Grace joutuu lähtemään Tuomarinkylästä väliaikaisesti johonkin toiseen talliin, sillä emme ole ainakaan toistaiseksi saaneet mäeltä paikkaa mistään muusta tallista.
   Jos hyvä tuuri käy, pääsemme takaisin I-tallin valmistuttua, eli joskus vuodenvaihteen aikoihin tai hieman sen jälkeen, eli muuton pitäisi käsittää "vain" muutama kuukausi. Harmittaahan se silti.

Ei kuitenkaan mitään niin huonoa, ettei jotain hyvääkin! Olemme Gracen kanssa päässeet askelen eteenpäin yhteistyössämme ja se pirullinen alakaula on alkanut hiljalleen häviämään. Koko hevosen yleismuoto on muuttunut edes jonkin verran parempaan suuntaan ja G on alkanut ihan oikeasti tykkäämään työskentelystä.
   Esimerkiksi sulkujen ja avojen suorittaminen on helpottunut ihan mielettömästi, jos ottaa vertailukohdaksi sen näkkärin, jolla niitä lähdettiin vielä vuosi sitten suorittamaan. Tietenkään en ole saanut näitä "supertaivutuksia" vietyä näytille kouluaitojen sisään, mutta ehkä vielä joku päivä..

Tässä kuitenkin lupaamani video, josta kiitän jälleen Elisaa. Tuostakin ollaan onneksi jo edetty!4 kommenttia:

  1. Muutama kuukausi sinne tai tänne! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no, toivottavasti me päästään vielä takaisin! Jos kyse on oikeasti ihan muutaman kuukauden poissaolosta niin selviämme, mutta en mä haluu lopullisesti lähteä :(

      Poista