28.9.2013

Ratsastuskatsastus

Noniin, tuttu rumba on taas käynnissä! Käväisimme Vihti Dressage centerissä pyörähtämässä aluevalmennuskatsastuksissa Mikaela Soratien silmien alla ja koko reissu oli kaikin puolin mukava, vaikka heppa otti taas "kisa-asenteen" ja heittäytyi ihan veteläksi, ennakoi vaihtoja (mur) ja teki muutenkin vaikka minkälaisia temppuiluja, mutta esitti myös pätkittäin ihan hyviäkin askelia.
   Huomenna tiedossa on vielä yksi katsastuskeikka, jonka jälkeen sitten vain odotellaan tietoa siitä, ketkä pääsevät valmennettaviksi. Toisaalta meille ei ehkä ole kovin tärkeää, pääsemmekö sisään vai emme, sillä valmentajia löytyy jo kotikulmiltakin ihan mukavasti. Toki vieraissa paikoissa harjoittelu osiltaan edistänee kisasuorituksia, joten muualla valmentautuminen saattaa oikeastaan olla ihan hyvä juttu.
    Kotivalkkuiluun saattaa toisaalta tulla pieni tauko tulevan muuton vuoksi, mutta ei nyt heti heitetä kirvestä kaivoon; saattaahan hyvällä tuurilla käydä niin, että saamme Gracen jollekin sellaiselle tallille, missä tämänhetkiset valmentajamme käyvät muutenkin :).

Ps. Matkustamme aluevalkkuihin Camillan ja Rigoleton kyydillä ja pakko myöntää, että Grace on aika nöyränä matkakaverinsa seurassa, vaikka kuvittelin tilanteen olevan juuri päinvastainen :D! Ihan hyväähän pikku lohikäärmeelle tekee pieni kurinpalautus lajitoverilta, joten eipä tuo huonokaan asia ole missään nimessä!

Oli muuten hauska seurailla noiden vintiöiden puuhia traikkukameralla! Laatuviihdettä :D

2 kommenttia:

  1. Ei liity tähän postaukseen mut voisitko laittaa tän blogin silleen mobiiliversiolle? Olis niin paljon helpompi lukea puhelimella!

    VastaaPoista