8.3.2014

Laiskuus jalkapuuhun

Rupesin tässä pitkän ja synkän talven jälkeen monen muun joulukiloja kerryttäneen tavoin miettimään jonkinlaisen oheiskuntoilun aloittamista ratsastuksen ja tallimatkojen jopottelun lisäksi. Tartuinpa siis haasteeseen kaksin käsin ja kävin parin varovaisen kokeilukerran jälkeen ostamassa itselleni muutamaksi kuukaudeksi salikortin. Apua.
  Tavoitteena olisi tuolla salitreenillä paitsi kohottaa yleiskuntoa, myös saada vähän lisää ilhasta oikeastaan koko kroppaan. Tietenkin tuon tavoitteen saavuttamiseen myös ruokavalioni (pizza + kaakao) täytynee kokea aika radikaaleja muutoksia ja yritänkin syödä niin hyvin kuin vain suinkin mahdollista.

Gracekin joutaisi taas vaihteeksi pienimuotoiselle laiharille ja kun nykyisen massarehun säkki alkaa tyhjentyä, olisi tarkoituksena kokeilla erästä Havensin energiarehua, jolla toivottavasti saataisiin vähän virtaa pikkuneitiin. Rehun tuoteselosteessa luki sen myös soveltuvan helposti jumiutuville hevosille ja vaikka Grace nyt ei varsinaisesti jumiudukaan kovin herkästi, voisi tuo olla silti oikein soveltuva ruokalisä meille.

Meillä oli Gracen yskän vuoksi pari viikkoa ihan älyttömän epämääräistä meininkiä. Kuumetta ei ollut missään vaiheessa, mutta yskää oli tai sitten ei ollutkaan.. Vähemmästäkin menee hämilleen. Nyt poni (kopkop) vaikuttaisi olevan oma pirtsakan viekas itsensä ja olen päässyt tekemään ihan normaalia, tahmaista treeniämme.
  Eipä meidän elämäämme kai mitään ihmeellisempää kuulu, pohkeenväistöjä on saatu vähän paremmiksi ja laukka on aktiivisen työstön alla. Kilpailuja ei toistaiseksi ole ainakaan aluetasolla kiikarissa pariin kuukauteen, mutta seurakisojen puolella näyttäisi olevan joitakin karkeloita ensi kuun puolella. Mikäli saan kuskin suostuteltua ajelemaan seurakisojen perässä ympäri Etelä-Suomea, kierrän mielelläni hakemassa ratoja alle riippumatta siitä, onko kyseessä alue- vai seurakilpailu. Ollapa kortti, auto ja kärry, niin ratkaistavana olisi "vain" rahoitus!

Grace ei taida ilmeestä päätellen uskoa korviaan, kun tyhmä Ida haukkuu läskiksi karsinan ovella.
Pakko leijua mun lenkkisuorituksella, vaikka unohin laittaa
Sportstrackerin päälle kotipihassa.. Toivottavasti jaksaisin
joskus hamassa tulevaisuudessa juosta vähän pidempään,
koska toi 40min ei riitä oikein mihinkään. Vielä en pysty,
tuostakin lenkistä kävelin varmaan vajaa puolet :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti