29.5.2012

Ilouutisia!

Nyt on sellainen juttu, että tämä ruunikko tammanretale näyttäisi siirtyneen meikäläisten nimiin! Eli toisinsanoen: Grace on nyt virallisesti meidän! Paperit on jo allekirjoitettu, vielä pitää tosin maksaa (hinta jääkööt arvoitukseksi!), mutta sen jälkeen alkaisi jo näyttää aika hyvältä ;). Tällä hetkellä meillä näyttäisi olevan siis kaksi hevosta nimissämme (G ja M), mutta Marellan olemme aikeissa myydä neitokaisen nykyisille ylläpitäjille.


Marellasta tulikin mieleen, että kävimme moikkaamassa tammuskaa tossa pari viikkoa(ko?) sitten, jolloin myös hyppäsin ensimmäistä kertaa Lohjalla :D! Enimmäkseen menin siis tasaisella, mutta otimme loppuun kaksi hyppyä, estekorkeutena ehkä joku 60-70cm.

Grace oli tänään ihan ok, vaikka olikin aika paljon kiinni oikeassa ohjassa, jota sitten pyrin oikeastaan koko ratsastuksen ajan korjailemaan. Teimme tänään myös pari sulkua ja avoa (tai niiden yrityksiä) ja monta onnistunutta vaihtoa! Enimmäkseen ratsastus kuitenkin painottui voltteihin ja muuhun taivutteluun (sekä kanssaratsastajien väistelyyn), jolla pyrin irrottamaan Gracea sieltä oikealta ja rentoutumaan selästä. Lopputulos oli oikeastaan aika hyvä :)!

Tajusin myös sen, ettei Marellasta ole melkein yhtään kuvia Lohjalta, joten pistän tähän muutaman postausta koristamaan! Älkääkä välittäkö, jos ratsastelen kumppareilla joissain kuvissa, koska mun saappaat oli yhessä vaiheessa rikki, kun käytiin Marellaa moikkaamassa.
4 kommenttia:

 1. Miks myytte marellan? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myymme Marellan, koska meillä ei ole varaa pitää kahta hevosta, jos jotain yllättävää tapahtuisi ja Marellan ylläpitosopimus raukeaisi :(. Toisaalta myöskään aikani ei riittäisi kahteen hevoseen, vaikka meillä sellaiseen varaa olisikin ja osiltaan Marellan myynti auttaa myös Gracen maksamisessa.

   Poista
 2. Tiedän, että oon aika outsider ja en aina kuule talliuutisista ensimmäisten joukossa.... mutta ONNEA! Täältä vasta luin G:n siirtyneen teidän omistukseenne! =) Toivottavasti Marellalle löytyy mukava koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitoksia :D! Ja toivotaan parasta :).

   Poista