5.6.2012

Valmennus!

Tänään oli siis jälleen Kikon valmennus, joka sujui loppujen lopuksi ihan ookoosti. Grace oli (taas) kiinni oikeassa ohjassa, mutta lopputulos oli jälleen positiivinen ja tunnilta jäi hyvä fiilis :)! Keskityimme lähinnä avo- ja sulkutaivutuksiin, joiden suorittamisesta Grace tuntui olevan hyvin eri mieltä, kuin ratsastajansa.
Loppupeleissä teimme muutamia oikein onnistuneita sulkupätkiä, joista saatoin itsekin olla hikisen huojentuneena erittäin ylpeä! Seuraavaa tiistaita odotellessa!

Eilen Grace hierottiin ja hieroja kertoi neidillä olleen muutamia kipeitä kohtia, jotka kuitenkin hierojamme sanojen mukaan hälvenivät huomattavasti, kun toimenpide eteni hiljalleen kohti loppuaan. Ei siis mitään maata mullistavaa, jos minulta kysyttäisiin!

Tammalla oli hierontapäivänä tosi helppo päivä, eli kävimme vain pyöräyttämässä kivan kävelylenkin ilman satulaa maastossa (ft. pikkuveli + koirat).

Sunnuntaina (10.6.) suuntaamme Gracen kanssa turpeiset nokkamme kohti Husön yleisleiriä, jossa vietämme rattoisat viisi vuorokautta! Luvassa on kaikennäköistä koulu- ja estesekoilusta uittoon ja yömaastoon, mikäli mitään yllättävää ei pääse tapahtumaan.
  Yksi leiripäivä pitää sisällään kaksi tuntia ratsastusta, joista toisen olen suunnitellut suorittavani omalla kopukalla ja toisen tuntsareilla. Suunnitelmissa olisi myös orjuuttaa joku kanssaleiriläinen napsimaan pari kuvaa Gracesta ja meikäläisestä liikenteessä, tai edes jossain määrin tekemisissä toistemme kanssa.

Leiriä odotellessa!

Pirtsakka parivaljakko valmennuksen jäljiltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti