10.2.2013

Esteitä!

Kovin on kaihoisa katse!
Noniin, nytkö se vakavasti otettavan kouluratsastajan maine sitten meni? Olin siis koko viikonlopun Kari Nevalan estevalmennuksissa, joista sainkin ihan mukavasti myös videomateriaalia (kiitokset Elisalle!).

Ensimmäisenä päivänä Grace oli mielestäni kuin lehmä kesälaitumella, eli laiska ja aivan puhditon, mutta hypyt menivät joka tapauksessa ihan ok. Päivän kuolainvalinta oli hackamore, mutta päätin jättää ne naulaan roikkumaan todettuani yleisön avustuksella, että Gracen löysyys saattoi johtua tämän kuolaimettomuuden seurauksena aiheutuneesta, normaalia voimakkaammasta etupainoisuudesta.

Tänään Graken päätti kuitenkin herätä horroksestaan päästessään ns. vieraaseen maneesiin (ratsastan yleensä vain pienemmässä maneesissa), mutta eniten säpsyilyä ja pöllöenergiaa aiheutti katolta valuva lumi. Tämä ei kuitenkaan menoa haitannut - päinvastoin! Tammuli oli ihanan energinen ja hyppely oli ainakin meikäläiselle todella mukavaa, kun tuntui siltä, että heppakin oli menossa mukana :).

Grace maisteli lunta! Höppänä pikku poni :)
Olemme toistaiseksi hyppineet lainasatuloilla oman estepenkin vielä uupuessa (joissakin tilanteissa olen hypännyt myös koulupenkillä..), mutta eiköhän meille jossain vaiheessa ilmaannu omakin versio hyppyistuimesta! Sitä päivää odotellessa, sillä ensin olisi kuitenkin suunnitelmissa ostaa uusi koulusatula nykyisen tilalle.

Hiihtolomalla meikäläistä odottaa runsas hevostelu, sillä rohmuilin itselleni ratsastettavia kokonaiset kaksi kappaletta normaalia enemmän! Katsotaan, jos noita ponimuksia kertyisi vaikka lisääkin, sillä se ei ainakaan olisi haitaksi - päinvastoin!

Noh, tässä kuitenkin videokooste valkuista, hope you enjoy :)!


Psst! Kannattaa klikata videon laaduksi 720p!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti