18.2.2013

Argh.

Grace menikin sitten pudottamaan etutassustaan kengän tarhaan, jippii! Kengittäjään ollaan oltu yhteydessä ja toivon mukaan hän pääsisi mahdollisimman pian napsauttamaan kengän takaisin paikoilleen. Onneksi kenkä löytyi tarhasta hyvässä kunnossa ja se oli irronnut todella siististi, eli Gracen kaviokin on täysin ehjä :).

Uskomme, että normaalista poikkeava tarhailuaika oli ehkä tammulin ajatusmaailmalle liikaa - hän kun saattaa hermostua kovastikin, jos näkee kavereita vietävän takaisin talliin! Päätimme tämän vuoksi, että jatkossa Grace tarhaa aina siinä tutussa ja turvallisessa vuorossa, oli päivän suunnitelma mikä tahansa. Näin turhia seisoskelupäiviä saataisiin ehkä vältettyä.

Tulevien päivien ohjelmaa a la meitsi!
Hiihtoloman aikataulu näyttää toistaiseksi mukavalta, eli reilusti liikutettavaa ainakin löytyy! Toivottavasti myös Grace saataisiin pian "toimintakykyiseksi", jotta pääsisin ehkäpä jopa hyppäämään tässä hiihtoloman aikana. Toistaiseksi otamme kuitenkin ihan iisisti, katselemme turvallisin mielin ympärillemme ja nautimme lähestyvästä keväästä..

Myös "lomaratsuista" on suurella todennäköisyydellä luvassa videota, joten odotelkaapa vain!

Murr.... Onneksi kenkä oli kuitenkin siisti ja löytyi helposti, joten toisaalta meillä oli onnea matkassa :)..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti