17.11.2013

Sunnuntaiturinoita

Sama Duracel se oli kipeästä koivesta huolimatta!
Ahkerasti lauantaikoulupäivän läpiryömittyäni olen ottanut koko tämän päivän recoveria (asiaan saattaa myöskin vaikuttaa eilen kahteen asti venynyt tallipäivä..) ja levännyt laakereillani kuin mikäkin laiskamato. Tai no, laakereilla lepääminen lienee tässä tapauksessa vähän suhteellista, sillä kävimme aamulla äitini kanssa Lohjalla moikkaamassa mrs. Marellaa, jonka jänteelle kävi vähän hassusti muutama kuukausi takaperin. Yritämme keksiä yhdessä ylläpitäjien kanssa ratkaisua tilanteeseen, mutta vielä on hieman varhaista sanoa, odottaako ponieläintä kuoppa vai kuntoutus.
   Jännettä on toki hoidettu asianmukaisesti pinnallisen vaurion ilmenemisen jälkeen ja eläinlääkäri on antanut positiivisia kommentteja ja ennusteita jalan paranemisen suhteen, mutta ainakin toistaiseksi tilanne on kävelyä + lepoa. Mikäli jalka ei kuitenkaan parane, yritämme ensin sijoittaa tamman seurahevoseksi jollekulle - viikatemies kutsutaan kylään vain, jos kaikki muut keinot on jo käytetty!

Grace toipui ähkyilystään (tms) oikein hyvin, eikä muuta tapahtuneen suuntaista ole ilmennyt. Muutaman päivän otimme vielä varsin rauhassa, kun pikkutammaa vähän yskitti, mutta nyt palaamme vihdoin ja viimein kohti normaalia päiväjärjestystä. Kahden edeltävän päivän aikana ratsastus on ollut sangen.. mielenkiintoista, kun lomavaihteen silmään iskenyt Grace ei ihan vielä jaksaisi laittaa tikkua ristiin (tai jalkoja sen kummemmin, typeriä nuo pohkeenväistöt!). Olen kuitenkin onnistunut jotenkin saamaan Gracen aina lopputunnista aika hyväksi siihen nähden, miten joutilaana se on muutaman viime päivän ajan ollut. Hämmentävää.
   Mitä valmentautumiseen tulee, uskoisin pyörähteleväni jälleen tiistaina Kikon kotivalkussa, ellei nyt tapahdu jotain mullistavaa. Nipsu on tulossa myös lähiaikoina, mutta tarkkaa päivämäärää en kyllä millään muista. Pitäis varmaan joskus ottaa vähän selvää näistä :D.

Suuri uutinen onkin se, että pääsimme aluevalmennettaviksi! Odotan mielenkiinnolla Mikaela Soratien tunteja, joista pääsemme Gracen kanssa valituiksi tultuina hakemaan kokemusta. Huippua!

Paras kuva Gracesta ikinä :D.
Mitähän taikatatteja se oikeen popsii tarhassa..
Kyllä lomalla kelpaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti