13.3.2012

Käppäilyä ja tuulta

Tänään siis hyvinkin tuulinen päivä, joten käyskentelytoiminta Gracen kanssa tapahtui maneesissa. Tätä ennen kuitenkin hyppäsin selkään ulkona ja lähes yhtä nopeasti kun olin päässyt selkään olin taas maassa. Huomaa että on tammalla vähän virtaa alla.. Tippumisen syynä siis (loivahkoon) alamäkeen suoritettu pukkilaukkaspurtti, enkä tietenkään tajunnut nykäistä sitä päätä ylös, vaan tipuin kaulalle ja totesin parhaaksi siitä sitten tiputtautua seuraavan isomman pukin aikana. Tilanteesta selvittiin kuitenkin ehjin nahoin ja hevonenkin pysyi hallinnassa, eikä päässyt irti :).


Hyppäsin nopeasti tilanteen jälkeen takaisin selkään ja kappas kummaa - nyt ei ollutkaan enää mitään mörköjä missään, vaan liikkeellelähtö oli hillitty-hallittu käynti, jossa tepastelimme maneesiin ja maneesissa kävelimme sitten ehkä 40 minuuttia tai enemmän?


Mössöön tuli nyt yskän myötä lisäyksenä valkosipulia ja maitohappobakteereja, ettei maha mene kuralle. Tänään G ei tosin yskinyt meidän kuullen lainkaan (eikä oikeastaan ole yskinyt muutenkaan meidän kuullen kuin ehkä ihan muutaman kerran, mutta aina joku muu on kuullut sen yskivän..). Lisäksi myös lämpö oli normaali, muistaakseni 37.8°C (norm. lämpö n. 38-38.2°C).


Yskän vuoksi on hyvä pelata varman päälle, enkä mene koulukisoihin Husööhön, vaikka olin niin alunperin suunnitellut. Lisäksi ainakin Hollannissa on kuuleman mukaan herpesvirusta liikkellä, joten ehkä parempi jäädä tällä kertaa himaan. Nopeastihan nuo kuitenkin leviävät, vaikka olisikin noinkin kaukana täältä Helsingistä. 


Eläinlääkärin pitäisi joku päivä tulla ottamaan verikokeet Gracesta ja sittemmin nähdään, mikä pöpö ponia piinaa. Toivottavasti pääsemme pian taas treenailemaan :)! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti