20.3.2012

Tosiväsymystä :o

Huonosti otsikoitu, mutta olin eilen illalla niin väsynyt yhtälöstä koulu + yllättäen liikutettavaksi saatu Asterix, etten jaksanut kotiin tultuani kuin käydä suihkussa ja nukahtaa lähes seisaalleni.
Tallilla kuitenkin tapahtui, sillä tein jotain suurta ja juoksutin Grace-eläimen (tätä pitäisi tapahtua useamminkin, mutten yleensä vain saa aikaan..). Tamma oli jälleen ihan normaali, joten voisin melkeinpä julistaa sen olevan terve :)! Sen sijaan Asterix vetäisi oikein pelottavan kovat yskäisyt liikutukseen alkuun, mutta tämä on omistajan mukaan normaalia. Säikähtäähän sitä silti.

Asterix (aka mörkö) on kehittynyt hurjasti siitä, mitä se oli n. vuosi sitten, kun ensimmäistä kertaa ponia liikutin. Ennen laukka oli ponille ihan mahdoton ongelma, mutta nykyään hän osaa jo tehdä hienot nostot ja työskennellä jopa vastalaukassakin. Rakenteensa puolesta poni ei tosin pysty kokoamaan itseään kovinkaan paljoa, joten mitään päräyttävää se ei tule koskaan oppimaan.

Gracen laukka näyttää liinassa huomattavasti paremmalta, kuin miltä se tuntuu selkään. Ehkä me vielä joskus opitaan laukkaamaan yhessä sitä "liinalaukkaa" ja sitten voidaan jo puhua sujuvasta yhteistyöstä :D!

Asterix ja se kuuluisa "tänään keksin kaikkea ovelaa" -ilmeEi kommentteja:

Lähetä kommentti