17.3.2012

Kisojen kuumotusta!

Ilmoittauduin kuin ilmoittauduinkin nyt sitten sinne Husön kisoihin, kun heppa ollut kuitenkin oireeton jo kolmisen päivään. Seuraan tilannetta ja tarpeen vaatiessa perun sitten lähdön, mikäli G rupeaa yskimään / oireilemaan muuten.

Joka tapauksessa, tänään menin jälleen pitkät käynnit (about 30min?) ja sen jälkeen kevyttä ravia ja varovaisesti harjoitusravia. Grace vaikutti tosi normaalilta, vaikken viitsinyt varovaisuuttani vaatia oikeastaan muuta, kuin kääntäviin apuihin reagoimista ja eteenpäinpyrkimystä. Grace hakeutui kuitenkin alemmas ja pyöreäksi, joten ei sitä ihan yläkauttakaan silmiin katsottu :).

Huomenna voisin mennä hieman pidemmän pätkän harjoitusravia ja kokeilla ehkäpä tehdä jotakin taivutuksia kumpaankin suuntaan ja kokeilla, mikäli tammulin kurkussa sitten olisikin jotain limaa, joka lähtisi liikkelle. Jos Grace rupeaa yskimään tai lämpö nousee vähänkin (tänään 38,2°C, joka on Gracelle normaali, mutta aikalailla siinä rajoilla), niin perun lähtöni varmasti. Katsellaan mihin suuntaan etenemme.

Huomenna (tai oikeastaan tänään, kun kello on jo noin paljon..) olisi tarkoitus liikuttaa Rolex-herra ja tietenkin Graakkus. Otan varmaan huomenna kamerankin  mukaan, niin ei tuu pelkästään tylsiä tekstipäivityksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti