24.4.2013

Bon Appétit :)Varsinainen estevalkku, sanon minä! Tämä valkku oli tosi sujuva kaikkien osallistujien (4) puolesta, joten kivaa oli ja sen huomasin myöskin Kikon valmennuksessa seuraavana päivänä :)!
   Harjoittelimme estetunnilla lähinnä videolla näkyvää sarjaa, jolle siis lähestyminen ravissa ja eteen päin lähinnä go with the flow -fiiliksellä (tai näin ainakin itse tein!). Ihanan simppeli tehtävä, jossa päästiin ihan oikeasti vain nauttimaan menosta ja pitämään hauskaa sen kummempia miettimättä, vaikka näin myöhemmin mietittynä olisi ehkä pitänyt kiinnittää enemmän huomiota istuntaan, kantapäihin, laukkaan.. Noh, kivaa ainakin oli!

Kikon valmennuksessa harjoittelimme sulkuja sekä ravissa, että laukassa ja huomasin Gracen olevan ravissa kaikkien mahdollisten luonnonlakien ja järjen vastaisesti parempi oikealle, kuin vasemmalle. Yleensä tämä on siis ollut toisin päin, mutta laukassa sulkuja oli edelleenkin helpompi tehdä vasemmalle, joten ehkä tuo oli joku hetkittäinen askellaji-ajatuskatkos ;). Oli miten oli, kouluvalmennuskin meni tosi hyvin ainakin satulan yläpuolelta katsottuna, joten tällä hetkellä istuskelen erittäin tyytyväisenä tietokoneeni äärellä miettien, miten huominen vierasheppailu kotitallilla mahtaakaan sujua!

Mistä hevosesta on kyse, se selvinnee seuraavassa postauksessa!

2 kommenttia:

  1. Tosi hienosti hyppelitte, wau! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Grace saa sen näyttämään hienolta, mutta kiitos joka tapauksessa :)!

      Poista