20.4.2013

Mitäs tässä

Me niin kovin tykätään näyttää syöttöporsailta!
Grace on ollut nyt pari päivää ihan super, joten hänen ylhäisyytensä saanee huomenissa kevyemmän päivän :). Olemme treenanneet lähinnä siirymisiä (ravi-laukka), jotka osoittautuivat yllättävän hankaliksi viimeisimmällä Nipsun tunnilla.
     Tänään Grace sai spontaanisti Geert-hevoskiropraktikon käsittelyn, jonka pyysin huomattuani miekkosen tallissamme. Mitään erikoisempaa tammulin selästä ei ilmeisesti löytynyt, eli hoito käsitti tällä(kin) kertaa pientä pintakäsittelyä.

Tiistaina pääsemme jälleen Kikon valvovan silmän alle ja sunnuntaina meitä odottaa ensimmäinen valmennuksemme by Sirpa Degerth-Kaldi. Olen toki kuullut/nähnyt Sipen tunteja ennenkin, joten aivan vieras heppu ei kuitenkaan ole kyseessä :).
   Tulevista kisoistamme ei ole vielä aivan varmaa tietoa Herpes-kohun vuoksi, mutta jos hyvin käy, nähdään meikäläinen ja Grace seuraavan kerran Lohjalla 4.5. FEI World dressage challenge test B:n merkeissä. Tuo on yksi niistä "tyhmistä ohjelmista", joita yritän vältellä parhaani mukaan, mutta koska eräs
tallilaisemme lienee myöskin menossa samaisiin karkeloihin, niin voisin koettaa päästä samalla kärryllä mukaan!
 
  Tähtäimessä ylipäätään on tällä kaudella kisata aluetasolla Helppoa A:ta ja koettaa käydä pyörähtämässä joku vaativa kauden loppupuolella. Hyvällä tuurilla päästään siitä mahdollisesta vaativasta läpi, mun tuurilla mennään pimeeseen huoneeseen ja syödään Ben&Jerry's -jätskipurkki tyhjäksi miettien samalla kaikkia mahdollisia virheitä, jotka siinä radalla tuli/tulee tapahtumaan! Noh, treeniä, treeniä ja treeniä, niin eiköhän me tehdä kuin maksimissaan sivuaskelia takaosakäännöksissä ja.. Äh!

Mutta siis huomenna tiedossa on maasto/talutus/kävelypäivä, en ole päässyt tästä vielä itsekään aivan selvyyteen.. Jotain aivotonta kivaa kuitenkin :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti