3.8.2013

Paalukarnevaali

Ja otsikon kautta pääsenkin suoraan aiheeseen, joka liittyy tallimme remonttiin. Tallimme remppa (I-talli) on päässyt oikein kunnolla vauhtiin ja tulevalla viikolla suoritetaan paalutus tulevia lisäsiipiä varten, minkä vuoksi oli toivottu, että hevoset siirrettäisiin pois tallista päivän ajaksi.
    Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että suurin osa kopukoista tarhailee koko päivän ja ne saavat heinät + vedet tarhoihin, mutta itse en tohdi laittaa Gracea pihalle, sillä jo puolipäivätarhaus ötökkäloimi päällä tuntuu olevan pikkuörkille kuin pieni kidutustuomio (viitaten lähinnä lievään kesäihottumaan, joka on toistaiseksi ilmennyt hännän/harjan kutinana, joka on kuitenkin loimen ja kutinaa estävien tököttien avulla onnistuttu pitämään pääosin aisoissa).
    Onneksi tarjolla on toinenkin vaihtoehto, joka tällä kertaa olisi väliaikainen majoittautuminen kilpatalliin, mikä sopii meille huomattavasti ulkoilupäivää paremmin. Tietenkin aion huolehtia Gracen ulkoilusta omatoimisesti noina päivinä, eli käyn varmaankin sitten aamuisin taluttelemassa ja hengailemassa sen kanssa maastossa tms. Yöksi Graken pääsee kuitenkin kotiboksiin nukkumaan, niin ei käy liian jännäksi :).

Niin, olisi varmaan kannattanut ottaa
videota.. Pahoittelen (taas) huonoa
kuvanlaatua!
Torstaina käväisin tosiaankin aamulla juoksuttamassa itse eläimen ja häivyin loppupäiväksi keskustaan shoppailemaan vaatteita.. Ihan kohtuuttomasti en voinut kuitenkaan vähän aikaa sitten tililleni
ilmestynyttä palkkaa (jee!!) käyttää, koska mulla on niin paljon fiksumpiakin käyttökohteita rahalle, näin esimerkkeinä vaikkapa kirjat ensimmäistä lukiovuotta varten (apua!) ja sitten se satula. Satula siksi, koska mulle tulee jotenkin tosi kehno fiilis siitä ajatuksesta, että mun vanhemmat joutuisivat maksamaan sen penkin, kun eihän siitä oikeastaan hyödy kuin minä ja Grace!   
     Kuulostaa varmasti tosi tekopyhältä, mutta mä haluisin olla satulan hankkimisessa edes jotenkin mukana, joten varmaan ihan sama kumman kustannukset hoidan itse - satulan vai kirjojen - niin molempien pitäisi olla jotenkin hyödyksi :). Ja kaikilla on hyvä mieli (paitsi ehkä iskällä, joka käyttäisi ne rahat mieluummin vaikka purjelentokoneeseen!).

   Jos jotakuta muuten kiinnostaa ilmailu, niin iskällä on aiheeseen liittyvä blogi, jota voit siirtyä kurkistelemaan tästä.

Tänään mun piti mennä ratsastamaan ihan normaalisti, mutta tietenkin suupielet olivat taas auenneet. Hölmönä en tietenkään hoksannut katsoa, johtuiko tämä muutaman päivän takaisesta bridongilla ratsastamisesta vai juoksuttaessa käyttämästäni norminivelestä, mutta luulisin syyn löytyvän jälkimmäisenä mainitusta, koska olisin mitä luultavimmin huomannut auenneen pieluksen eilen suupieliä puhdistaessani. Voi nyt yliherkkyys soikoon!
    Sattuneen syyn vuoksi kävin vaihtamassa kanget hackamoreihin ja lähdin pitkästä aikaa satulan kanssa maastoon. Keventelimme ja laukkailimme ihan kaikessa rauhassa ja päästelimme yhden suoran oikein kunnolla (viimeksi pääsimme niin kovaa Veeran ja Sissin kanssa maastoillessamme!), jonka jälkeen käväisimme pikaisesti kentällä tekemässä vähän harjoitusravia ja -laukkaa. Hieno ilma sattui taas kohdalle ja räpsin enemmän tai vähemmän innoissani puhelimella kuvia loppukäyntien aikana. Grace ei vain olisi tohtinut pysähdellä poseeraamaan, odottihan tallissa iltaheinät!

Mä ihan oikeesti pyydän joku päivä jonkun
kunnon kamerallisen kuvaamaan meitä..

Oikeella Gracen "mitämissämilloin" -ilme :).

Tuijotus Tuusulantielle

2 kommenttia:

  1. Mä voin pyytää isiltä kameran lainaksi ja tulla joku päivä kuvailemaan, jos tahdot! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upeeta!! Sovitaan joku päivä silleen, että saadaan Millakin samalla kertaa kuvattavaksi, koska mä saatoin ehkä lupautua kuvaamaan sen ratsastelua videolle, mutta se vähän.. jäi :D.

      Poista