26.12.2013

Lunta tulvillaan..

..on Gracen takapää..

Tai siltä ainakin tuntuu, kun treenikaverini eteneminen on takajalkojen suunnilla verrattavissa umpihangessa rämpivään mummoon. Onneksi Grace ei ole ainakaan vielä viritellyt lomailusta turhaa jännitettä korvaväliinsä, mikä on mahdollistanut pehmeän laskun takaisin liikuntaan, jos tätä nykyistä haahuiluamme voi liikunnaksi sanoa.
Aattoaamu!
   Olen pyrkinyt pidentämään treeniaikaa mahdollisimman maltillisesti, mutta huomaan silti välillä jääväni työstämään ravia hieman liian pitkään tai pyytäväni Gracea suorittamaan hieman liian vaativaa tehtävää. Toisaalta tamman nykyinen lihavuuskunto (syöttöporsas) vaatisi oikeastaan aika paljonkin enemmän liikuntaa, mutten uskalla vielä tehdä ihan niin paljon, kuin mahan kutistaminen vaatisi, joten Grace saa ainakin hetkellisesti syödä vähän vähemmän heinää, sillä nykyisestä väkirehumäärästä sille tulee lähinnä vain paha mieli.
   Pohdiskelinkin tänään erään tallilaisemme inspiroimana, pitäisikö minun vaihtaa Gracen myslit ihan vain kauraan. Tällä hetkellä tuo konimus syö Dodson & Horrell:in build uppia, massankasvatusrehua, jota en kuitenkaan näe tällä hetkellä kovin tärkeänä, kun tuota massaa nyt näyttäisi pursuavan melkein makkaroiksi asti. Täysin väkirehuttomana (yleensä) ahkerasti urheilevaa hevostani en kuitenkaan voi kokemuksieni perusteella pitää, joten kokeilen varmaankin syöttää sille jossain vaiheessa litistettyä kauraa, jos en muuta keksi.

Tuijotuskilpailu
Asiasta kukkaruukkuun, jouluaatto sujui oikein mukavasti varsin ruoantäyteisissä merkeissä ja juhlapäivän Vilgakselle suoma juoksutuspäivä ei kyllä ollut ponille yhtään niin palauttava, kuin olisin toivonut. Tein tänään pikku sinisilmän kanssa taas ihan basic-juttuja, eli väistätin, kääntelin ja vääntelin yrittäen kovasti saada takajalkoja messiin, mutta tulokset olivat varsin kehnot. Sain lopputunnista videota ja siinä nähdäänkin nuo tuskaisen tahmeat takajalat, mutta huomenna sitten uusi yritys :)..
   Katsoin kotiin päästyäni kuitenkin videota viime talvelta, eikä Vilgas siihen verrattuna ehkä ihan niin huonolta näyttänytkään! Toiveajattelua, mutta ainakin tuli hyvä mieli.

Nyt olisi kuitenkin mun nukkumaanmenoaika, joten jätän tän videon tähän tihrusteltavaksi ja lähden tyytyväisenä odottelemaan huomista, see you :)!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti