17.6.2012

Back from Husö hoods!

Nonnih, leiri takana ja loppukesä edessä! Vietin jälleen mukavat viisi päivää Husön maisemissa ja taputtelin/harjailin/ratsastin poneja ja heppoja, sekä pidin huolta myöskin mukana olleesta muulieläimestä (tunnetaan myös nimellä Grace).

Leirillä oli edeltävistä vuosista poiketen sekä koulu- että estekisat (aik. vain este), joista kouluosuuden suoritin Graakilla ja esteosuuden Victor-nimisellä tuntsarilla. Molemmista lajeista napsahti kärkisija (heh) ja näin leiri päättyi (taas) sinivalkoisin merkein! Kouluratana toimi K.N. Special, esteradan voit tsekata postauksen lopussa olevalta videolta :)!

Koko leirin aikana ehdin oikeastaan vain kolmen "vieraan" hepan selkään, jotka tunnetaan nimillä Vikke, Seppo ja Korppu. Pääroolissa toimi Vikke, mutta hyppäsin Sepolla yhdet maastoesteet ja Korpun kanssa menin satulatta yömaastoon!

Liimaus eli "Limu" poseeraa vaikka aamutuimaan :)Vastikään Husöseen rantautunut Jou-Jou eli "Jojo" oli ihan menevän oloinen kaveri! 
Jos joku ihmettelee, niin hepat ovat kuvissa vapaina, sillä Husön tapoihin kuuluu, että ponsut otetaan aamulla laitumilta ajamalla ne irtonaisina bokseihinsa (lukuunottamatta muutamaa poikkeusta, jotka on talutettava talliin asti). Järjestely on oikein toimiva ja mukavaa seurattavaakin näin leiriläisen näkökulmasta, mikäli vaan jaksaa nousta ylös riittävän aikaisin tätä toimitusta seurailemaan!

Ja tänne aivan loppuun lisään sen lupailemani videon suorittamastani esteradasta! Kouluradalta ei (onneksi) videota löydy, mutta tästä "uljaasta" suorituksesta keräsimme 60,40% ja paperiin tarttui myös Gracen ensimmäinen 8 ;).

Kuvia leiriltä saattaa tulla vielä myöhemminkin, mikäli joku niitä vielä sattuisi lisäilemään / lähettelemään yms.


En ole kuvaajasta aivan varma, mutta ainakin kamera oli Nooran! Kiitokset!


2 kommenttia:

  1. Hyvä Ida, superuusintaratsastus! Sun pitää hypätä myös G:llä ;)

    VastaaPoista