9.6.2012

Huu!

Huomenna koittaa "The day", eli suuri ja kauan (2 vrk) odotettu rataharjotuspäivä! Meikäläinen ja Graken startataan klo 16.30 alkavassa luokassa viimeisinä, eli mulla on ihan reilusti aikaa ennen suoritusta.

Toimihenkilökuntana auttelen pisteidenhakutehtävässä klo 15:00 - 15:45, eli pääsen tosi helpolla! Helppo A:2:sen starttaa mun lisäksi viisi ratsukkoa, joista tunnen tai ainakin luulen tuntevani kutakuinkin jokaisen, joten tuttujen kanssa skabaillaan :). 

Näihin koitoksiin otan tavoitteekseni letittää itse Gracen, koska en ole ikinä letittänyt itse hevostani! Nyt se on kai sitten pakkokin, kun en ole orjuuttanut yhtäkään kisahoitajaa avuksi :D.

Säästin parhaat palat viimeiseksi, eli Eerika ja Anna kävivät tänään kuvailemassa Gracen ja mun viime hetken treenailua kisoihin, joten luvassa on paljon kuvamatskua! Odottelen vielä Annan taideteoksia, mutta Eerika ehti nopeana jo ladata muutamia kuvia näkyville, joten tässäpä esimakua tulevasta!Vastalaukkaa :)..


Tuimat >:| !Tämä viimeinen kuva on siis ehdottomasti tilannekuva, eli en tosiaankaan käytä näin rumia apuja Gracen kanssa! Ilmeisesti tamma siis otti raipasta kuumaa ja tässä kuvassa ottaa pikkupukkia edeltävää rodeohypähdystä :). Ilmeestäni voikin sitten päätellä tempun miellyttävyyden selkään päin! 

Kaikki tähän postaukseen lisätyt kuvat ovat Eerikan ottamia, kiitokset hänelle niistä :)!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti