19.6.2012

Lisää kuvia :)!

Anna latasi viimeinkin saatavilleni kuvat, jotka hän kävi napsimassa aikaisemmin Eerikan kanssa, joten lisäilen ne myös blogiin näkyville :)!

Gracella on nyt pienehkö kiimanpoikanen (onneksi tilanne on jo rauhoittumaan päin), joten olemme muutaman päivän ajan keskustelleet erittäin erimielisissä merkeissä siitä, onko pikku tammulilla oikeutta olla kiinni kuolaimessa. Graakku on onneksi ollut lopputunnista aina ihan superhyvä, vaikka itse sanonkin!

Mielestäni alamme muutenkin muistuttaa jo tasapainoisempaa ratsukkoa, vaikka kehitettävää löytyykin vielä roimasti meistä molemmista. Ainakin ratsastajan mielestä positiivista kehitystä alkumetreistä on kuitenkin tapahtunut!

Laukka ja muutkin askellajit vaativat vielä reilusti työstöä, mutta suunta on ainakin näillä näkymin kohti parempaa! Grace on myös löytänyt kauan piilossa olleen energiansa, kun lisäsimme päivittäiseen ruokintaan myös puoli litraa litistettyä kauraa. Vaikka määrä onkin todella pieni, on tammuli mielestäni huomattavasti virkeämpi ja työskentelyhaluisempi, kuin ennen.

Huomenna pääsemme jälleen nauttimaan Kikon valmennuksesta ja ylihuomenna olisi tarkoitus pitää vähän helpompi päivä :). Kaavailin lisäksi osallistumista TKR:n harjoituskilpailuihin, joissa oli ihan kivan näköinen helppo A. Katsotaan, jos vaikka starttaisin jossain vaiheessa seurakilpailuissakin aata, tai vaikkapa alue-been!

Tässä kuitenkin ne lupailemani kuvat, ollos hyvä!

Vuoden kesäisin kuva :)

Kouluhevonen!Varsa!

Laukkasulku!

Tervehdys!


Esteitä :)

Harja niiiiiin hienosti!

2 kommenttia:

 1. voi kun näyttää hienolta toi heppa! liityin lukijaks ;)

  http://tyttiratsailla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kehuista ja lukijaksi liittymisestä! Tulen vilkaisemaan sinunkin blogiasi :) >.

   Poista