27.6.2012

Lukijat hoi!

Suunnittelen tässä jotain kivaa pikku "ylläriä" kahdenkymmenen stalkkerin (ts. lukijan) kunniaksi, joten jos jotain ideoita käy mielessä, niin laittakaa ihmeessä kommenttia tulemaan :)! Arvonta kävi ainakin mielessä, mutta saatan keksiä vielä jotain mielenkiintoisempaakin :)!

Gracella ja mulla meni tänään valmennus ihan hyvin ja lopputunnista menimme jo mielestäni ihan super hyvin :)! Kokeilimme tänään Kikon toimesta remonttiturpista, mutten itse huomannut merkittävää eroa "normaaliin" turpikseen. Kaipa siinä jokin pieni ero on, mutten itse ainakaan sitä (vielä) huomannut.

Huomenna tarkoituksena olisi liikuttaa Gracen lisäksi hänen seinänaapurinsa Zanini, joka onkin sitten aivan uusi kokemus meikäläiselle. Jänskättää! Yritän ottaa kameran mukaan ja toimittaa vähän kuvamateriaalia ko. herrasesta blogiinkin, mutta todennäköisesti tulen unohtamaan sen kameran kotiin.. Sen verran voin paljastaa, että Zani on aika pitkälle samannäköinen, kuin Grace (ainakin värin puolesta!).

Mutta ehdotelkaas ihmeessä noita ideoita, koska teitä lukijoitahan varten mä oon jotain hupia järkkäilemässä :)..

2 kommenttia:

  1. Teikäläinenhän vois kuvata jonkun sortin "päivä kanssani" videopostauksen!:D Jos kuvaajaa ei muuten oo, niin voisin ehkä joku pv jelppiä siinä tms. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, toi ois kieltämättä hyvä idea! Tosin otsikointi olis "tallipäivä kanssani", koska talliajan ulkopuolella lähinnä nukun :D..

      Poista